Alíz egy lépéssel közelebb a járáshoz – bútorok mentén oldalaz

Alíz baba 5 nappal a 11. hóforduló előtt megindult a neki mellig érő tereptárgyak mentén. ‘Cruise’ az angol terminus a bútoros oldalazásra, úgyhogy itthon csak krúzolásként emlegetjük Hunglish nyelven.

Azt hittem, hogy az ikeás kanapé lesz az első kínálkozó terep az oldalazásra, de az nem inspirálja (még most sem). Viszont a spontán összetákolt 3 elemes bababútor, és egy ritkán látott, nagy becsben tartott játék autó meghozta a kellő hatást.

A tereptárgy 3 eleme: 2db egymásra fektetett vastag kanapépárna, 1 db összehajtható szivacságy, és 1 db házi készítésű hackelt asztalka (2×24 db-os wc papír, 1 db csúszásgátló és jó sok duct tape ragasztó találkozásából született, a receptjét lásd lent)

Bababútor recept – olcsó, gyors, biztonságos, környezetbarát és egész biztosan felhasználható
Végy egy kis lakást, amiben alig fér el bútor, ha szeretnél egy kellemes lábalattnyi helyet. Végy egy lábalattnyi kis lényt, aki kapaszkodni szeret. Mindig mindenhova. Lehetőleg felfelé.
Végy egy pihentagyú anyukát. Némi kreatív ébrenléti időt.
Plusz: duct tape, wc papír megakiszerelésben, opcionálisan csúszásgátló háló

Először a 2 db 24-es wc papírcsomagot összeragasztottam, aztán körétekertem a csúszásgátló hálót, és jó sok duct tape-pel rögzítettem. Eközben Dudu megijedt a duct tape hangjától, ahányszor csak letekertem egy darabot. Úgyhogy elég rohamléptekben lett kész az asztalka. Sajnos nem színes a csúszásgátló és a duct tape sem

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s