Elleste a forgózás rejtelmeit

Annyit ül a hintában a játszótéren, hogy néha már azt mondom, hogy most pihen a hinta, kiszállunk. Nyaggatnak az aggályaim, hogy nem mozog eleget, hogy ‘nem csinál semmit’. Mert hintázik és sok ideje van nézelődni. Már jó ideje szemmel tartja a forgókat is. Aztán egy nap a kétéves Emmával és papájával futottunk össze. Emma forgózgatott. Aztán 3 óra múlva már Alíz is megtette első próbálkozásait és megy neki. 1.5 éves lassított felvétel szinten, de megy. Lehet, hogy le kéne ülnöm Attus mellé, amikor programozik? Vagy ez csak hintából működik?

A felvétel jan 11-i, kb. a 2. perc, amióta gyakorolja. Elég jól megy a féllábazás, bár a sebességgel még nem elégedett. És csak az egyik lábbal megy (azóta is, lassan két hete). Hiába próbálja a másikkal, mindig ugyanahhoz a felálláshoz jut vissza:

Reklámok

One response to “Elleste a forgózás rejtelmeit

  1. Zsenialis :) Szerintem jovore mar vehettek neki korcsolyat :) Eleg nagy dolog, ahogy a ket labat ilyen okosan es ugyesen kontrollalva egy ilyen bonyolult mozgasformat hoz letre. Mindig elamulok, es csodalom, ahogy ennyire ugyesen megtanulnak valamit, amirol azt hinnenk trivialis, es rajovunk, hogy mennyi munka es koncentracio van mogotte, mikor vegre eloszor sikerul nekik.
    Ezt a forgot Gordi is szereti, mi egyelore ott tartunk, hogy a foldon all es forgatja, de mivel a fogantyuk kijebb lognak, mint a labtarto perem, resen kell lennem, mert fejbe vagja magat. De azt imadja, ha felall ra es az Emma forgatja :D vegulis ez is egy modja a problema megoldasank, hogy dolgozzon mas ;)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s